Niedlugo bedzie tak, oczywiscie dzieki czlonkom zalogi tygodnika "IV Ligowiec", ze teamy 4 ligi zamiast siedziec na g2g to beda chetniej odwiedzali ten magazyn
co nie wykluczam jest na + i to do potegi 10:)
oczywiscie niebawem jak zwolni mi sie wakat czasowy i bede mogl troszke popisac to zloze u was moj list motywacyjny na dziennikarza:D
pozdro dla wszystkich grup 4 ligi...naszej ligi:)
Użytkownik
Ja również w wolnych chwilach mogę się czymś zająć.
Witam w ten piekny wiosenny dzien
przynajmniej tak jest na Warmii i mazurach
kozystajac z tego ze coraz wiecej osob tu uczeszcza
moze ktorys z teamow chcial by w czerwcu zagrac z PSG jakies sparingii????
terminy sa na forum w temacie sparongi
pozdrawiam
Użytkownik
Dobrze że znalezliście chęci na tworzenie czegoś takiego, życzę wam powodzenia... trochę szkoda ze zdecydowaliście się prowadzić wasz projekt na innej stronie a nie w Magazynie, ale to wasze dzieło i wasza sprawa.
Moja rada
Nie przejmujcie się nigdy złośliwymi komentarzami jeśli takie się pojawią, bo są z reguły od ludzi którzy sami nie potrafią nic stworzyć. Jeśli przytrafią się wam surowe oceny to przyjmujcie je do wiadomości, bo krytyka wiele może nas nauczyć żeby robić potem coś jeszcze lepiej. A słowa pochwały traktujcie zawsze jako nagrodę za wasz trud, i tu macie jedną odemnie pozdrawiam
Wilimowski napisał:
Dobrze że znalezliście chęci na tworzenie czegoś takiego, życzę wam powodzenia... trochę szkoda ze zdecydowaliście się prowadzić wasz projekt na innej stronie a nie w Magazynie, ale to wasze dzieło i wasza sprawa.
Moja rada
Nie przejmujcie się nigdy złośliwymi komentarzami jeśli takie się pojawią, bo są z reguły od ludzi którzy sami nie potrafią nic stworzyć. Jeśli przytrafią się wam surowe oceny to przyjmujcie je do wiadomości, bo krytyka wiele może nas nauczyć żeby robić potem coś jeszcze lepiej. A słowa pochwały traktujcie zawsze jako nagrodę za wasz trud, i tu macie jedną odemniepozdrawiam
swieta racja
zgodze sie z kolega
jesli bedziecie wierzyli w swoje zdolnosci i zamilowanie do tego magazynu sukces bedzie murowany
i tak macie juz wielu zwolennikow, ktorych uzyskaliscie w krotkim czasie
PSG was wspiera i w miare mozliwosci stara sie was reklamowac:)
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Tomazzi86 (2010-03-19 17:18:23)
Użytkownik
cześc wam wszystkim!
Z tego co widze panowie podobala wam sie moja reklamowka naszego sztabu szkoleniowego:D
no ale coz nie tylko spotkalem sie z pozytywnym odbiorem ale tez z negatywna opinia
jednak jebnieci ludzie tez sa w g2g
chcecie poczytac prosze bardzo do naszego tematu w zakladce transfery---->Paris Sainte-Germain f.c.
oj cos forum zamarlo....
czyzby to cisza przed burza:D??
macie jakas niespodzianke do czytania w najblizszym czasie:)
tzn czy cos wyjdzie fajnego
myslalem ze po zapowiedziach 4 ligi jakies komentarzey bedzie mozna sie spodziewac co do ostatniej kolejki
no ale coz nie ma co nazekac ... rozumiem to ze kazdy ma malo na wszytsko czasu
z checia ja bym sie to forma zajal
ale narazie nie mam kiedy